Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر هیئت ممتحنه بورد تخصصی گوش‌ حلق و بینی و جراح سروگردن، ضروت تمرکز بیشتر بر مهارت‌های عملی دانش‌آموختگان را مورد تاکید قرار داد و گفت: در آزمون‌های بورد سطح علمی و مهارت‌های متقاضیان ارزیابی می‌شود تا علاوه بر درمان، آموزش‌ دانشجویان علوم پزشکی کشور را عهده‌دار شوند.

به گزارش ایران اکونومیست، دکتر سید بصیرهاشمی ضمن مقایسه‌ آزمون‌های بورد ۱۴۰۱ با سالهای گذشته اظهار کرد: این امکان که آزمون‌های بورد به صورت متمرکز برگزار می‌شود باعث شده تا شرایط مساعدتری برای طراحی سوالات ایجاد شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی آزمون‌های بورد را عالی‌ترین سطح ارزیابی علمی دانش‌ آموختگان کشور عنوان کرد و افزود: افرادی‌که از قابلیت علمی قابل قبولی برخورداند دراین آزمون‌ها پذیرفته می‌شوند.

وی درباره منابع علمی که در اختیار دستیاران قرار می‌گیرد توضیحاتی داد و تاکید کرد: با توجه به شرایط بومی، بیماری‌های منطقه‌ای و بنا بر آموزش‌هایی که داده می‌شود سوالات طراحی می‌شود.

دکتر هاشمی با بیان این که در طراحی سؤالات آزمون‌های بورد از روش‌های استاندارد بین‌المللی و ملی استفاده می‌شود خاطرنشان کرد: برگزاری دوره‌های این آزمون‌ها و کسب تجربه بیشتر اساتید، به ارتقای سطح علمی و طراحی سوالات کمک قابل توجهی خواهد کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، دبیر هیئت ممتحنه بورد تخصصی گوش‌ حلق و بینی و جراح سروگردن از برگزاری آزمون‌های بورد در دو سطح کتبی و شفاهی خبرداد و توضیح داد: در آزمون‌های شفاهی یا اسکی توانایی عملی دستیاران مورد ارزیابی قرار می گیرد. این ارزیابی روی ماکت یا مولاژ و یا در برخی تخصص‌ها در اتاق عمل انجام می‌شود چرا که افزایش مهارت‌های عملی به میزان قابل توجهی در تشخیص و درمان بیماری‌ها کمک کننده است.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: آزمون های بورد آزمون ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۳۴۰۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری آزمون ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی قرآن در کرمانشاه

حجت الاسلام ابوذر قوره جیلی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: نوزدهمین دوره آزمون‌های ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی قرآن کریم همزمان با سراسر کشور در کرمانشاه برگزار شد.

وی افزود: در این دوره ۲۸۲ نفر در سه بخش ۱۰ جز ،۲۰ جز و حفظ قرآن کریم شرکت داشتند.

مسئول اداره قرآنی اداره کل تبلیغات اسلامی استان کرمانشاه تصریح کرد: این دوره از آزمون‌ها در سه حوزه امتحانی شهرستان هرسین، جوانرود و کرمانشاه برگزار شد.

وی با اشاره به اینکه آزمون اعطای مدرک تخصصی در چند سطح از جمله درجه یک، دو، سه، چهار و پنج برگزار شده خاطرنشان کرد: درجه یک معادل دکتری، درجه دو معادل فوق لیسانس، درجه سه معادل لیسانس، درجه چهار معادل فوق دیپلم و درجه پنج معادل دیپلم است.

مسئول اداره قرآنی اداره کل تبلیغات اسلامی استان کرمانشاه حضور شرکت کنندگان در این دوره را خوب ارزیابی کرد و افزود: سال گذشته ۲۱۹ نفر در این آزمون حضور داشتند که این آمار در سال جاری به ۲۸۲ نفر رسید.

وی یادآور شد: در نوزدهمین دوره آزمون‌های ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی قرآن کریم در کنار اساتید مطرح و شناخته شده حوزه قرآن، شرکت کنندگان در گروه‌های سنی مختلف همچون خردسالان نیز حضور داشتند.

کد خبر 6096195

دیگر خبرها

  • برگزاری آزمون ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی قرآن در کرمانشاه
  • ۷۱۷ قمی در آزمون تخصصی حافظان قرآن کریم شرکت کردند
  • آزمون ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی قرآن در استان سمنان
  • آزمون ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن کریم در اردبیل
  • برگزاری آزمون ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن کریم
  • برگزاری آزمون دستیاری تخصصی پزشکی با رقابت ۱۴۷ داوطلب در شهرکرد
  • آزمون‌ دوره ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن در نی ریز
  • آزمون‌ اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن آذربایجان غربی
  • آزمون ارزیابی تخصصی حافظان قرآن کریم آذربایجان غربی
  • دریافت بیش از ۴۹۰ میلیارد تسهیلات خوداشتغالی توسط دانشجویان لرستان