Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری دانشجو»
2024-05-04@10:28:18 GMT

کیفیت آموزش پزشکی خط قرمز وزارت بهداشت است

تاریخ انتشار: ۱۲ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۱۴۴۵۳۴

کیفیت آموزش پزشکی خط قرمز وزارت بهداشت است

دبیر شورای آموزش پزشکی و تخصصی با تاکید بر کیفیت در آموزش پزشکی به عنوان خط قرمز وزارت بهداشت گفت: افتخار امروز کشور به آموزش پزشکی، به دلیل کیفیت آموزش است.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، نشست دبیران بورد‌های تخصصی با حضور باقری فرد دبیر شورای آموزش پزشکی و تخصصی و معاون آموزشی وزارت بهداشت در ستاد وزارت بهداشت برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


باقری فرد، دبیر شورای آموزش پزشکی و تخصصی با تاکید بر کیفیت در آموزش پزشکی به عنوان خط قرمز وزارت بهداشت گفت: افتخار امروز کشور به آموزش پزشکی، به دلیل کیفیت آموزش است و امید است با همت اساتید و دبیران بورد‌های تخصصی، این کیفیت مطلوب حفظ شود.

دبیر شورای آموزش پزشکی و تخصصی و معاون آموزشی وزارت بهداشت تصریح کرد: تائید آموزش پزشکی عمومی ایران توسط فدراسیون جهانی اموزش پزشکی WFME یکی از افتخارات نظام آموزش پزشکی کشورمان است که امیدواریم تداوم یابد.


باقری فرد بیان کرد: خط قرمز وزارت بهداشت در کیفیت آموزش به جهت تاثیر آن بر سلامت مردم است و هیچ کوتاهی و قصوری در این زمینه قابل پذیرش نیست و به علت تاثیر مستقیم آموزش بر درمان، تلاش و کوشش اعضای بورد در این راستا بسیار مهم و حیاتی است.


وی افزود: گروه‌های بورد، امکان و ظرفیت علمی بسیار خوب برای وزارت بهداشت محسوب می‌شوند که باید تلاش شود از این ظرفیت به بهترین شکل ممکن استفاده شود، زیرا اعضای بورد هر رشته، بهترین افراد صاحب نظر در حوزه آموزش بهداشت و درمان هستند و انتظار می‌رود گروه‌های بورد، در جهت حل مشکلات راهکار‌های علمی ارائه کنند.

باقری فرد با اشاره به صحبت‌های وزیر بهداشت یادآور شد انتخاب اعضای بورد بر اساس شایستگی است و اعضای بورد باید به لحاظ علمی و اخلاقی، برجسته، نمونه و صاحب نظر باشند. همچنین لازم است اساتید بورد به جوان گرایی و جانشین پروری نیز توجه داشته باشند و افراد منتخب بورد در تامین و ارتقای نظام اموزشی و سلامت کشور موثر باشند.


وی افزود: امیدواریم دبیران بورد که یکی از بازو‌های مهم تصمیم گیری در نظام سلامت کشور باشند و اعضای بورد‌ها باید علاوه بر رشته تخصصی خود، نقشه راه نظام سلامت را ترسیم نمایند، زیرا بورد‌های علمی دلسوز‌ترین و صالحترین افراد برای ارتقای رشته‌های خود هستند.

معاون آموزشی وزارت بهداشت با بیان اینکه راه برون رفت از کمبود متخصص، بومی گزینی و پذیرش دستیار بومی است، یادآور شد این کار باید در چارچوب مشخص و پس از اعلام نیاز کلان مناطق و انجام بررسی‌های لازم انجام شود که انشاله در سال جاری انجام خواهد شد.

 

گفتنی است، اولین گردهمایی دبیران بورد تخصصی علوم پزشکی با حضور دبیران بوردهای تخصصی پزشکی به منظور آمادگی برای برگزاری آزمون گواهینامه و ارتقا پزشکی در ٢٣ تیر ماه برگزار شد.

در این جلسه معاون آموزشی وزارت بهداشت در زمینه اهمیت بورد، جایگاه آن، نحوه تعیین اعضای بورد تخصصی، نقش آن‌ها در آموزش پزشکی نکات مهمی را توضیح و تذکرات لازم را دادند، سپس اعضای بورد سوالات خود را مطرح کردند و ابهامات رفع شد تا اعضای ممتحنه به طور کامل آماده برگزاری آزمون باشند.


در پایان این جلسه میثاق نامه‌ای به شرح ذیل توسط دبیران بورد شورای تخصصی امضا شد:


«حمد و سپاس شایسته خداوند پاک و منزهی است که هدایت کننده و بصیر بر اعمال بندگان خود می‌باشد. با استعانت از ساحت کبریایی او که عدالت و حق مطلق است، با افتخار بر پیمان خود در صیانت از حقوق جامعه علمی و فرهیخته کشور، دستیاران و فراگیران و در نهایت مردم فهیم و ایثارگر تاکید می‌کنیم و حداکثر مساعی خود را در کنار سایر استادان و همکاران در جهت نیل به جایگاه والای علمی و معنوی کشور، به ویژه در سالی که به نام "تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین" مزین است به کار بندیم. از پروردگار قادر متعال مسئلت داریم که همچون گذشته در این راه خطیر و ارزشمند ما را در همگامی با سیاست‌های اصلی نظام سلامت و آموزش و وزارت متبوع موفق و سربلند دارد.»

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: شورای آموزش پزشکی و تخصصی وزات بهداشت کنکور پزشکی دبیر شورای آموزش پزشکی و تخصصی معاون آموزشی وزارت بهداشت خط قرمز وزارت بهداشت کیفیت آموزش اعضای بورد باقری فرد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۴۴۵۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۰۶ هزار نفر در آزمون استخدامی مشاغل کیفیت‌بخشی وزارت آموزش و پرورش شرکت کردند

معاون آموزش و کارآفرینی جهاددانشگاهی گفت: با ۴۰۶ هزار شرکت‌کننده در ۳۱ استان کشور آزمون استخدامی مشاغل کیفیت‌بخشی وزارت آموزش و پرورش گسترده‌ترین آزمونی است که مرکز آزمون جهاددانشگاهی برگزار کرده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از روابط عمومی جهاددانشگاهی، محمد محسن غفوریان با بیان اینکه مرکز آزمون جهاددانشگاهی بر اساس سفارش و درخواست دستگاه متقاضی، فرآیند آزمون استخدامی را طراحی و اجرا می‌کند، اظهار کرد: در آزمون استخدامی مشاغل کیفیت‌بخشی وزارت آموزش و پرورش نیز که صبح جمعه اردیبهشت با حضور بیش از ۴۰۶ هزار داوطلب به صورت همزمان در ۳۱ استان و ۱۵۴ شهر، ۸۰۲ حوزه و ۱۰۷۷ زیرحوزه در سراسر کشور برگزار شد نیز، اسامی چند برابر ظرفیت آزمون کتبی از طریق مرکز آزمون جهاددانشگاهی اعلام خواهد شد.

وی افزود: در ادامه وزارت آموزش و پرورش علاوه بر امتیازاتی که افراد در آزمون کسب می‌کنند، فرآیندهایی را برای گزینش و ارزیابی نیروها دارد که پس از انجام مراحل ذکر شده نتیجه نهایی به مرکز آزمون اعلام و اطلاع‌رسانی می‌شود.

معاون آموزش و کارآفرینی جهاددانشگاهی با اشاره به اینکه در واقع جهاد دانشگاهی فقط بخشی از فرآیند آزمون را برگزار می‌کند، گفت: مابقی از طریق دستگاه متقاضی، که در این آزمون وزارت آموزش و پرورش است، است، انجام خواهد شد.

غفوریان با بیان اینکه امیدواریم خروجی‌های آزمون کتبی را نیمه دوم خرداد اعلام کنیم، ادامه داد: مسئولان وزارت آموزش و پرورش نیز در تلاشند تا برنامه‌ریزی‌ها به گونه‌ای باشد که پذیرفته‌شدگان قبل از آغاز سال تحصیلی جدید در مهر ماه معرفی و مشغول به کار شوند.

وی همچنین با اشاره به فعالیت مرکز آزمون جهاددانشگاهی از حدود سال ۹۶ گفت: جهاددانشگاهی مجوز برگزاری این آزمون‌ها را از سازمان اداری و استخدامی اخذ کرد که در طول این ۶ سال فعالیت این مرکز تجربه برگزاری حدود ۶۵ آزمون را داریم که در آن‌ها بالغ بر یک میلیون و ۱۰۰ هزار نفر شرکت کردند.

غفوریان با اشاره به اینکه این آزمون‌ها در گستره ملی و استانی برگزار شده و تقریباً ماهی یک آزمون را برگزار کرده‌ایم، افزود: اغلب دستگاه‌های متقاضی آزمون استخدامی دستگاه‌های دولتی و نهادهای عمومی بودند، اما در مواردی برای بخش خصوصی نیز این آزمون‌ها برگزار شده است.

وی با بیان اینکه اعضای جهاددانشگاهی، دانشگاهیان و آموزش و پرورش در برگزاری این آزمون با جهاددانشگاهی همکاری داشتند، عنوان کرد: بالغ بر ۱۰ هزار نفر عوامل اجرایی این آزمون را تشکیل می‌دهند و با ۴۰۶ هزار شرکت‌کننده در ۳۱ استان کشور آزمون استخدامی مشاغل کیفیت‌بخشی وزارت آموزش و پرورش گسترده‌ترین آزمونی است که مرکز آزمون جهاددانشگاهی برگزار کرده است.

به گزارش ایمنا، شرکت‌کنندگان برای مشاهده نتایج کتبی آزمون می‌توانند نیمه دوم خردادماه ۱۴۰۳ به مرکز آزمون جهاددانشگاهی https://hrtc.ir مراجعه کنند.

کد خبر 750439

دیگر خبرها

  • معاون آموزشی وزارت بهداشت خبر داد؛ زمان اعلام نتایج اولیه آزمون دستیاری پزشکی
  • نتایج اولیه آزمون دستیاری پزشکی در نیمه دوم خرداد اعلام می‌شود
  • نتایج اولیه آزمون دستیاری پزشکی در نیمه دوم خرداد اعلام می شود
  • ۴۰۶ هزار نفر در آزمون استخدامی مشاغل کیفیت‌بخشی وزارت آموزش و پرورش شرکت کردند
  • بیمارستان رازی کوهدشت سال ۱۴۰۴ افتتاح می‌شود
  • رقابت ۱۲۰۰۰ داوطلب در آزمون دستیاری/ اعلام حقوق دستیاران
  • افزایش ۱۲ درصدی ظرفیت پذیرش در آزمون دستیاری پزشکی سال ۱۴۰۳
  • آمادگی وزارت بهداشت برای تقویت زیرساخت‌ های نظام سلامت آفریقا
  • رقابت ۱۲ هزار داوطلب در آزمون دستیاری پزشکی
  • اقدامات وزارت بهداشت برای افزایش امید و انگیزه دستیاران