Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/کرمان معاون آموزشی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: امتحانات تخصصی (گواهینامه و دانشنامه) در کل کشور یکسان شد که در این راستا یک امتحان ملی برای بوردهای تخصصی برگزار می کنیم و امتحان بورد سال آینده نیز مانند قبل خواهد بود.

دکتر"باقر لاریجانی" امروز ۲۴ آبان ماه در حاشیه دومین مجمع دبیران کلان مناطق آمایشی دانشگاه های علوم پزشکی کشور در کرمان در جمع خبرنگاران اظهار کرد: امروز سند مناسبات آمایشی نیروی انسانی در ۱۰ سال آینده بین وزارت بهداشت و دبیران مناطق آمایشی کشور امضاء می شود که محصول کار چند ساله ایست که در وزارت بهداشت انجام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: این سند را براساس محاسبات نیروی انسانی در سال های آینده در رشته های مختلف و میزان نیاز ملی و انسانی تصویب کرده ایم و توافق امروز سهم مناطق مختلف ده‌گانه کشور از این نیازهای آموزشی است.

لاریجانی تصریح کرد: کار مهمی که در منطقه هشت(دانشگاه علوم پزشکی کرمان) صورت می گیرد، توافق درون منطقه است که به چه میزان در دانشکده های مختلف و موسسات آموزشی در ۱۰ سال آینده توسعه نیروی انسانی ساماندهی شود.

وی با بیان اینکه سند مناسبات آمایشی نیروی انسانی از اسناد بسیار مهم برای سال های آتی وزارت بهداشت است، افزود: این سند در واقع ریل گذاری است تا آموزش های پزشکی ما با ساماندهی بهتری پیش برود.

معاون وزیر بهداشت گفت: برای کیفیت آموزش پزشکی نیز اقدامات خیلی زیادی صورت گرفته که اعتباربخشی آموزش پزشکی است و تعدادی از دستورالعمل ها ابلاغ شده و مابقی در دو هفته آینده ابلاغ می شود.

وی اظهار کرد: براین اساس امتحانات تخصصی(گواهینامه و دانشنامه) در کل کشور یکسان شد که در این راستا یک امتحان ملی برای بوردهای تخصصی برگزار می کنیم و امتحان بورد سال آینده نیز مانند قبل خواهد بود.

لاریجانی بیان کرد: در شورای آموزش پزشکی تخصصی مصوبه دیگری داشتیم که صلاحیت بالینی افرادی که می خواهند در بورد شرکت کنند در مناطق آمایشی مورد بررسی قرار گرفته و بعد برای امتحان تخصصی ملی معرفی می شوند.

وی با اشاره به اینکه امتحان ارتقاء را در مناطق آمایشی خواهیم داشت، افزود: مصوبه دیگر این بود برای کسی که می خواهد فلوشیپ یا فوق تخصص بگیرد، داشتن بورد رشته مادر برای آنها الزامی است. ضمن اینکه رشته جراحی عروق به صورت فوق تخصص شکل گرفت.

معاون آموزشی وزارت بهداشت با بیان اینکه در این شورا برنامه ریزی شده براساس شرایط مناطق، همه بتوانند رشد کنند، افزود: باید بیش از ۵۰ تا ۷۰ درصد فارغ التحصیلان را در نیازمندی مناطق آمایشی آموزش ببینند. اکنون ۴۳ درصد تحصیلات تکمیلی در تهران است.

وی اظهار کرد: کاهش پذیرش در برخی رشته ها در نیازهای ملی ممکن است صورت بگیرد اما در بسیاری از رشته ها افزایش می یابد و در بخشی نیز ظرفیت مانند قبل ادامه دارد.

لاریجانی در ادامه درباره خدمات پزشکان ایرانی در خارج از کشور بیان کرد: اکنون حدود ۱۰ درصد از گروه های پزشکی ما برای ادامه تحصیل یا نقش آفرینی در کاری به خارج از کشور  می‌روند که خیلی از آنها ممکن است ادامه تحصیل داده یا به کشور برگردند.

وی تصریح کرد: بستر برای استفاده از کسانی که از خارج از کشور می آیند یا دانشجوی خارجی در مناطق آمایشی فراهم است. ضمن اینکه در حال حاضر ۴۰۰۰ دانشجوی خارجی داریم و دانشگاه ها باید به سمت افزایش این بخش بروند به ویژه جاهایی که در دانشگاه های بزرگ کشور خالی می ماند.

لاریجانی گفت: یکی از ملاک هایی که در نیازسنجی مدنظر بوده، نیاز بیماردهی مناطق مختلف است که تاثیر خود را در تعداد متخصصان و محاسبات ما گذاشته است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: معاون آموزشی وزارت بهداشت آزمون بورد تخصصی استانی علمی و آموزشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۰۱۳۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۱۲ هزار پزشک امروز با هم رقابت کردند/ ظرفیت پذیرش آزمون دستیاری ۱۲ درصد افزایش می یابد

بهرام عین اللهی در حاشیه برگزاری پنجاه و یکمین دوره آزمون پذیرش دستیار تخصصی پزشکی، با اشاره به رقابت بیش از ۱۲ هزار پزشک در این آزمون تخصصی، تصریح کرد: تعداد داوطلبان ثبت نام کننده در این آزمون ۱۲ هزار و ۳۵۸ نفر است که از این تعداد ۶۴۲۴ نفر یعنی ۵۲ درصد شرکت کنندگان خانم ها و ۵۹۳۴ نفر یعنی ۴۸ درصد شرکت کنندگان را آقایان تشکیل می دهند.

وی با بیان اینکه پنجاه و یکمین دوره آزمون پذیرش دستیار تخصصی پزشکی در ۲۹ حوزه امتحانی در دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور به طور همزمان برگزار شد، افزود: داوطلبان شرکت کننده می توانند در ۲۷ رشته تخصصی در دانشگاه های علوم پزشکی کشور نسبت به انتخاب رشته محل اقدام کنند.

عین اللهی با اشاره به اجرای مصوبات برنامه هفتم توسعه در زمینه افزایش ظرفیت پذیرش دستیاری، بیان کرد: در دولت مردمی این ظرفیت افرایش یافت، به طوریکه در سال گذشته ظرفیت پذیرش از ۳۲۰۰ نفر به بیش از ۵ هزار نفر افزایش پیدا کرد، امسال نیز ۱۲ درصد افرایش خواهیم داشت.

وزیر بهداشت خاطر نشان کرد: طراحی آزمون دستیار تخصصی پزشکی بسیار علمی و فشرده از چندماه قبل توسط استادان برجسته انجام شده و اقدامات امنیتی لازم نیز صورت گرفته است. در این راستا دفترچه آزمون در سه گروه طراحی می شود و تا زمان برگزاری آزمون محرمانه باقی می ماند. این آزمون نیز در کمال صحت و سلامت و به دور از حاشیه برگزار شد.

عین اللهی درمورد رشته هایی تخصصی که نیاز به پذیرش دستیار دارد، گفت: در سال گذشته سه رشته اطفال، طب اورژانس و بیهوشی نیاز به تکمیل ظرفیت داشت که در شورای آموزش پزشکی و تخصصی تصمیم گرفته شد که این رشته ها به صورت مستقیم از دوران کارورزی پذیرش شوند که به تمام دانشگاه ها اعلام کردیم و تکمیل این رشته ها صورت گرفت.

به گزارش وبدا، وزیر بهداشت با اشاره به افزایش تعرفه ها از سوی دولت، گفت: این موضوع مشوق خوبی برای ورود دستیاران است.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • معاون آموزشی وزارت بهداشت خبر داد؛ زمان اعلام نتایج اولیه آزمون دستیاری پزشکی
  • نتایج اولیه آزمون دستیاری پزشکی در نیمه دوم خرداد اعلام می‌شود
  • نتایج اولیه آزمون دستیاری پزشکی در نیمه دوم خرداد اعلام می شود
  • بیش از ۱۲ هزار پزشک امروز با هم رقابت کردند/ ظرفیت پذیرش آزمون دستیاری ۱۲ درصد افزایش می یابد
  • ظرفیت پذیرش در آزمون دستیاری افزایش یافت
  • رقابت ۱۲۰۰۰ داوطلب در آزمون دستیاری/ اعلام حقوق دستیاران
  • رقابت بیش از ۱۲ هزار نفر در آزمون دستیاری پزشکی/افزایش ۱۲درصدی ظرفیت برای امسال
  • افزایش ۱۲ درصدی ظرفیت پذیرش در آزمون دستیاری پزشکی سال ۱۴۰۳
  • رقابت بیش از ۱۲ هزار داوطلب در آزمون دستیاری پزشکی
  • رقابت ۱۲ هزار داوطلب در آزمون دستیاری پزشکی