Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، امتحان بورد تخصصی ارتودنسی 98 با هدف رسیدن به استاندارد مطلوب در آموزش دوره تخصصی ارتودنسی، ارزیابی دانش نظری متقاضی در این رشته، ارزیابی مهارت های فردی در زمین تشخیص، طرح درمان و Wire bending، ارزیابی فعالیت های درمانی دستیار در دوره تخصصی بر روی بیماران با بررسی مدارک بیماران تخت درمان، ارزیابی کیفیت درمان انجام شده بر روی بیماران دستیار در دوره رزیدنتی و ارزیابی فعالیت های پژوهشی و پایان نامه تخصصی دستیار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کلیه متقاضیان واجد شرایط در امتحان بورد بایستی در روز برگزاری امتحان کتبی یا صبح روز عملی مدارک خود به طبقه همکف ساختمان درمانی در دانشکده دندانپزشکی تهران تحویل دهند. متقاضیان می توانند برای مشاهده مدارک مورد نیاز شرکت در این آزمون اینجا کلیک کنند.

متقاضیان خارج از کشور لازم است مدارک تایید شده ای را تهیه کنند که ارزیابی های ذکر شده در لینک فوق، در آن لحاظ شده باشد.

لازم به ذکر است کلیه رزیدنت ها اعم از سال یک تا سال 4، باید لیست خود را پس از تکمیل تا اول مرداد 98 ارسال کنند.

منابع امتحان کتبی

امتحان کتبی بورد تخصصی ارتودنسی 98 شامل یکصد سوال 4 گزینه ای است که از کتب رفرنس و مقالات انقلابی ژورنال‌های معتبر ارتوددنسی طرح می‌شود.

امتحان شفاهی شامل چه مواردی می شود؟

امتحان شفاهی این آزمون شامل ارزیابی کامل 4 پرونده بیماران به همراه مدارک، ارائه ارزیابی دانش متقاضیان در خصوص تشخیص، طرح درمان، مکانوتراپی و ریتنشن 3 کیس که توسط هیئت بورد، ارزیابی دانش متقاضیان در خصوص موارد خاص در درمان بیماران ارتودنسی، ارزیابی مهارت های فردی در تهیه،‌ تنظیم و نصب آرچ و ابرهای مورد نظر بر روی قالب های گچی و مدل های تایپودونت، ارزیابی متقاضیان از طریق انجام سوالات شفاهی در مورد دانش کلینیکی دستیار توسط اعضای هیئت بورد و بررسی پایان نامه تخصصی دستیار و ارزیابی فعالیت های پژوهشی متقاضی شامل مقالات چاپ شده است.

کلیه متقاضیان شرکت در امتحان شفاهی آزمون بورد تخصصی موظف اند نسبت به تهیه وسایل و تجهیزات جهت لازم تهیه آرچ و ایرهای مورد نظر از قبیل پلایرهای مورد لزوم، تورت و سیم های روند و چهار گوش شخصا اقدام کنند.

جزئیات 4 کیس اراده شده به هیئت بورد

4 کیس ارائه شده به همراه پرونده کامل دستیار به هیئت بود شامل Four quardrant extraction case، non-surgical CL II or non-surgical CL III و non-surgical open bite or post cross bite است.

در صورت عدم ارائه 4 کیس با مشخصات فوق، از مجموع نمره این بخش داوطلبان کسر خواهد شد. با توجه به احتمال بررسی بیماران، رزیدنت ها موظف به تهیه مدارک بیماران خود از سال اول هستند.

نمرات امتحانات عملی و شفاهی آزمون بورد تخصصی

نمرات مربوط به هریک از اجزای امتحان عملی-شفاهی شامل ارزیابی شامل پرونده 4 کیس ارائه شده (24 نمره)، تشخیص طرح درمان برای 3 کیس ارائه شده توسط هیئت بورد هر کیس (30 نمره)؛ ساخت ارک وایرهای dosing loop، مولتی لوپ و اجرای پلاک های متحرک(30 نمره)، امتحان شفاهی و بررسی پایان نامه تخصصی دستیار توسط هیئت ممتحمه (16نمره) و ارزیابی فعالیت های پژوهشی دستیار (10 نمره) است.

نکاتی که داوطلبان باید به آن توجه کنند

کلیه بیماران تحت درمان توسط رزیدنت باید دارای مدارک کامل باشند،‌همچنین فایل اکسل لیست بیماران رزیدنت های سال های مختلف باید تا آخر تیرماه هر سال به هیئت بورد ایمیل شود.

کتب و مقالات انتخابی منحصرا جهت امتحان بورد سال 98 تعیین شده و برای سال های بعد با تجدید نظر مجدد،‌ قابل تغییر خواهد بود.

گفتنی است فایل اکسل لیست بیماران و فایل مربوط به فعالیت های پژوهشی تا بیستم فروردین ماه منتشر خواهد شد.

انتهای پیام/

31 / 31 آزمون داوطلب بورد تخصصی ارتودنسی آزمون شفاهی عملی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: آزمون داوطلب بورد تخصصی ارتودنسی آزمون شفاهی عملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۲۶۲۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رقابت ۱۲ هزار داوطلب در آزمون دستیاری پزشکی

وزیر بهداشت از رقابت بیش از ۱۲ هزار داوطلب در آزمون دستیاری پزشکی خبر داد و سهم شرکت کنندگان خانم و آقا در این آزمون را به ترتیب ۵۲ و ۴۸ درصد عنوان کرد.

به گزارش ایسنا به نقل از وبدا، بهرام عین اللهی روز پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ در حاشیه برگزاری پنجاه و یکمین دوره آزمون پذیرش دستیار تخصصی پزشکی، با اشاره به رقابت بیش از ۱۲ هزار پزشک در این آزمون تخصصی، تصریح کرد: تعداد داوطلبان ثبت نام کننده در این آزمون ۱۲ هزار و ۳۵۸ نفر است که از این تعداد ۶۴۲۴ نفر خانم یعنی ۵۲ درصد شرکت کنندگان و ۵۹۳۴ نفر آقا یعنی ۴۸ درصد شرکت کنندگان را تشکیل می دهند. 

وی با بیان اینکه پنجاه و یکمین دوره آزمون پذیرش دستیار تخصصی پزشکی در ۲۹ حوزه امتحانی در دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور به طور همزمان برگزار می شود، افزود: داوطلبان شرکت کننده می توانند در ۲۷ رشته تخصصی در دانشگاه های علوم پزشکی کشور نسبت به انتخاب رشته محل اقدام کنند.

عین اللهی با اشاره به اجرای مصوبات برنامه هفتم توسعه در زمینه افزایش ظرفیت پذیرش دستیاری، بیان کرد: در دولت مردمی این ظرفیت افرایش یافت، به طوریکه در سال گذشته ظرفیت پذیرش از ۳۲۰۰ نفر به بیش از ۵ هزار نفر افزایش پیدا کرد، امسال نیز ۱۲ درصد افرایش خواهیم داشت.

وزیر بهداشت خاطر نشان کرد: طراحی آزمون دستیار تخصصی پزشکی بسیار علمی و فشرده از چندماه قبل توسط اساتید برجسته انجام شده و اقدامات امنیتی لازم نیز صورت گرفته است. در این راستا دفترچه آزمون در سه گروه طراحی می شود و تا زمان برگزاری آزمون محرمانه باقی می ماند. این آزمون نیز در کمال صحت و سلامت و به دور از حاشیه برگزار شد.

عین اللهی درمورد رشته هایی تخصصی که نیاز به پذیرش دستیار دارد، گفت: در سال گذشته سه رشته اطفال، طب اورژانس و بیهوشی نیاز به تکمیل داشت که در شورای آموزش پزشکی و تخصصی تصمیم گرفته شد که این رشته ها به صورت مستقیم از دوران کارورزی پذیرش شوند که به تمام دانشگاه ها اعلام کردیم و تکمیل این رشته ها صورت گرفت. 

وی در ادامه با اشاره به افزایش تعرفه ها از سوی دولت، گفت: این موضوع مشوق خوبی برای ورود دستیاران است.

وزیر بهداشت با اشاره به افرایش حقوق دستیاران در دولت مردمی، خاطرنشان کرد: در سال جاری حقوق دستیاران مجرد ۱۲ میلیون تومان و دستیاران متاهل ۱۵ میلیون تومان درنظر گرفته شد و از طرف دیگر مراکز درمانی نیز از درآمدهای اختصاصی خود کارانه ای را به دستیاران پرداخت می کنند که این موضوع باعث شده که امسال استقبال بیشتری برای ورود به دوره دستیاری را شاهد باشیم.

امروز پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به همراه رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی از محل برگزاری آزمون دستیاری تخصصی پزشکی در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی بازدید کردند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • برگزاری آزمون ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی قرآن در کرمانشاه
  • ظرفیت پذیرش در آزمون دستیاری افزایش یافت
  • برگزاری مصاحبه پذیرفته‌شدگان آزمون صلاحیت حرفه‌ای در ساری
  • برگزاری آزمون ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن کریم
  • برگزاری نوزدهمین دوره آزمون ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن کریم
  • برگزاری دوره ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی قرآن کریم در مازندران
  • برگزاری آزمون ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن کریم در مشهد
  • برگزاری آزمون‌ اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن آذربایجان غربی
  • برگزاری آزمون‌ ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن کریم
  • رقابت ۱۲ هزار داوطلب در آزمون دستیاری پزشکی